vendredi 30 août 2013
Recipe, Bricks of smoked salmon with corsican mustard .
Mettre sur chaque feuille de brick une tranche de saumon fumé. Badigeonner le saumon de moutarde corse.
Y déposer 2 ou 3 rondelles de tomates. Couvrir de gruyère râpé. Recouvrir d'une 2ème tranche de saumon fumé.
Fermer la brick en 4 en la maintenant avec 2 piques en bois.
Mettre au four à 180°C (thermostat 6) pendant 10 min. Servir en entrée ou en plat principal avec une salade verte au vinaigre balsamique.
Temps de préparation : 10 minutes
Temps de cuisson : 10 minutes
Ingrédients (pour 4 personnes) :
- 4 feuilles de brick
- 8 tranches de saumon fumé
- 2 tomates
- moutarde corse corsica-shop
- 70 g gruyère râpé
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Recipe, Bricks of smoked salmon with corsican mustard .
Preparation:
Place each pastry sheet on a slice of smoked salmon. Brush salmon with mustard thickens.
Top with 2 or 3 slices of tomato. Cover with grated cheese. Cover with a second slice of smoked salmon. Close brig 4 by now with two toothpicks.
Bake at 180 ° C (gas mark 6) for 10 min. Serve as an appetizer or as a main dish with a green salad with balsamic vinegar.
Preparation time: 10 minutes
Cooking time: 10 minutes
Ingredients (for 4 people):
- 4 sheets of filo pastry
- 8 slices of smoked salmon
- 2 tomatoes
- corsican Mustard corsica shop
- 70 g grated cheese
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