Préparation:
Mélangez dans une casserole la crème et le Nuciola corse. Chauffez tout en remuant jusqu'à ce que le Nuciola soit fondu. Retirez du feu et placez au moins 3 heures au réfrigérateur.
Hachez finement l'écorce d'orange confite, fouettez la crème au Nuciola corse, de préférence au fouet électrique jusqu'à obtenir une consistance de crème chantilly.
Incorporez l'orange confite et répartissez dans des coupes ou des verres. Saupoudrez de cacao amer.
Ingrédients:
-25 cl de crème liquide
-100 g de Nuciola corse corsica-shop.com
-1 c. à soupe d'écorce d'orange confite
-2 c. à soupe de cacao amer
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Recipe, Foams in Corsican Nuciola .
Preparation:
Mix the cream in a saucepan and Corsican Nuciola. Heat and stir until melted Nuciola. Remove from heat and place at least 3 hours in the refrigerator.
Finely chop the candied orange peel, whip the cream Nuciola Corsican, preferably with an electric whisk until the consistency of whipped cream.
Stir in orange peel and divide into cups or glasses. Sprinkle cocoa bitter.
Preparation:
Mix the cream in a saucepan and Corsican Nuciola. Heat and stir until melted Nuciola. Remove from heat and place at least 3 hours in the refrigerator.
Finely chop the candied orange peel, whip the cream Nuciola Corsican, preferably with an electric whisk until the consistency of whipped cream.
Stir in orange peel and divide into cups or glasses. Sprinkle cocoa bitter.
Ingredients:
-25 Cl of liquid cream
-100 G corsican Nuciola corsica-shop.com
-1 C. tablespoons candied orange peel
-2 C. tablespoons unsweetened cocoa
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