mardi 21 mai 2013

Corsican meat platter.

 Assiette de charcuterie corse.

Coupez en fines tranches la charcuterie. Lavez et coupez les tomates en fines rondelles ou en petits quartiers.

Coupez de fines tranches tomme de brebis. Avec une fourchette,  émulsionnez l’huile avec le jus de citron dans un bol.

Ajoutez le sel et le poivre. Dans un plat, disposez la salade et versez la moitié de la vinaigrette.

Répartissez la  tomme de brebis, confiture de figues,  les tomates et la charcuterie. Ajoutez le reste de vinaigrette, ainsi que le basilic ciselé. Placez 15 min au réfrigérateur avant de servir.

Ingrédients:
    - charcuterie corse (Prisuttu, Lonzu ou Coppa) corsica-shop.com
    -200 g de tomme brebis, chèvre corse corsica-shop.com
    -200 g de salade
    -6 tomates
    -2 c.à soupe d' huile d'olive corsica-shop.com
    -1 jus de citron
    -1 bouquet de basilic
    -sel, poivre
    -confiture de figue corsica-shop.com

Corsican meat platter.

Cut the meat into thin slices. Wash and cut tomatoes into thin slices or small wedges.

Cut thin slices of Tomme sheep. With a fork, emulsify the oil with the lemon juice in a bowl. Add salt and pepper.


In a dish, arrange the salad and pour half of the dressing. Divide Tomme sheep, fig jam, tomatoes and sausage.


Add the remaining dressing and the chopped basil. Place in the refrigerator 15 minutes before serving.

Ingredients:
  - Corsican charcuterie (Prisuttu, or Coppa Lonzu) corsica-shop.com
     -200 G Tomme sheep, goat corsica-shop.com
     -200 g of salad
     -6 tomatoes
     -2 Tablespoons tbsp of oil olive corsica shop. Com
     -1 Lemon juice
     -1 Bunch of basil
     -salt and pepper
    - fig-corsica-shop.com jam fig

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