mardi 26 mars 2013

Recipe pastry lamb with saffron Porto Vecchio.


Recette, Feuilleté d'agneau au safran de Porto Vecchio.

Préparation:


Préchauffez le four th.6 (180°C). Assaisonnez la viande de sel, de poivre et de safran.

Faites cuire dans une cocotte les haricots (préalablement trempés), le laurier, l'ail pressé, les oignons hachés et l'eau pendant 20 min. Sortez la viande de la cocotte et réservez le jus. Faites cuire 2 œufs durs.

Découpez la viande et les œufs durs en cubes. Mélangez. Ajoutez le gruyère râpé et les autres œufs crus.
Beurrez un moule rond et superposez dedans 10 feuilles de brick. Arrosée chacune de jus de cuisson.

Garnissez avec la préparation et recouvrez des feuilles de brick restantes et le reste de jus.
Enfournez pendant 25 min.

Conseil vin
Vin blanc AOC domaine granajolo corse du sud

Ingrédients:
    -agneau : 500 g
   - œuf : 6
   - haricots blancs : 150 g
    -oignon haché : 2
    -ail pressé : 1 gousse
   - feuille de brick : 20
    -gruyère râpé : 100 g
    -safran : 0.5 c. à café
    -eau : 2 verres
    -sel, poivre

Recipe pastry lamb with saffron Porto Vecchio.

Preparation:


Preheat the oven gas mark 6 (180 ° C). Season the meat with salt, pepper and saffron.

Cook beans in a pot (presoaked), bay leaf, crushed garlic, chopped onions and water for 20 min. Remove the meat from the pan and reserve the juice. Cook 2 hard boiled eggs.

Cut meat and boiled eggs into cubes. Mix. Add the grated cheese and other raw eggs. Grease a round pan and layer in 10 sheets of brick. Watered each juices.

Garnish with the preparation and cover the remaining sheets of pastry and the remaining juice. Bake for 25 min.

wine Council
White wine AOC area Granajolo corsica
 
Ingredients:
    - Lamb: 500 g
     -egg: 6
     - Beans: 150 g

     -onion: 2
     -crushed garlic: 1 clove
     -filo: 20
     -grated cheese: 100 g
     -Saffron: 0.5 c. coffee
     -Water: 2 glasses
     -salt and pepper

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