samedi 16 mars 2013

Recipe, Potatoes stuffed with corsican Tomme .


Recette, Pommes de terre farcies à la Tomme de brebis corse.
Préparation:

Préchauffez le four th.6/7 (200°C). Lavez les pommes de terre, essuyez-les. Mettez-les au four pendant 40 minutes.


Sortez-les, coupez-les en 2 et évidez-les en ne laissant qu'un peu de chair pour les maintenir.

Mélangez la chair recueillie avec le beurre et la crème. Préchauffez le four de nouveau th.8 (240°C).


Râpez la Tomme de brebis corse, incorporez-la à la purée. Poivrez, salez légèrement. Garnissez les dernières pommes de terre avec cette purée.

Placez quelques lamelles de Tomme de brebis corse dessus.


Enfournez pendant 10 minutes. Servez aussitôt.
Ingrédients:
    -4 grosses pommes de terre
   - 150 g de Tomme de brebis corse
   - 60 g de beurre
   - 25 cl de crème fraiche liquide
   - sel, poivre

Recipe, Potatoes stuffed with corsican Tomme .

Preparation

Preheat the oven gas mark 6/7 (200 ° C). Wash the potatoes, dry them. Put them in the oven for 40 minutes.

Take them out, cut them in two and core them, leaving a little flesh to keep. Mix the meat with the collected butter and cream. Preheat oven again th.8 (240 ° C).

Grate the sheep Corsican Tomme, add it to the mashed potatoes. Pepper, a little salt. Fill the last potatoes with the mashed potatoes.

Place a few slices of Tomme Corsican sheep above.
Bake for 10 minutes. Serve immediately.

Ingredients:
     -4 Large potatoes
    - 150 g of sheep Corsican Tomme
    - 60 g of butter
    - 25 cl of liquid cream
    - Salt and pepper

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